marți, 7 noiembrie 2017

Ziua 2

Something old, something new, something that scares me to death...

De când mă ştiu în câmpul muncii toate job-urile au venit greu. N-a bătut nimeni la uşă să îmi ofere un loc de muncă. Şi cele care au venit, după zeci de interviuri, au fost parcă făcute să mă chinuie şi eu le-am luat ca pe nişte provocări menite să-mi testeze răbdarea. "God wants you strong!"  Aşa îmi spuneam mereu. Partea amuzantă este că am ştiut dintodeauna că sunt o persoană puternică, dar nu am crezut cu adevărat. "So, why, fuking ass hole, you're punishing yourself so much! God doesn't want you stupid!"

Ieri m-am întâlnit cu o prietenă dragă, ştiu sună plenoastic, un prieten nu poate să-ţi fie alfel decât drag, dar îmi place să-i spun aşa. Mi-a povestit de un experiment în care şi-a propus să înfrunte una dintre temerile ei cele mai mari şi-a acţionat ca atare. A mers, a trecut mai departe. Ei bine, am făcut deja primul pas. Intru în acţiune. O să povestesc şi mâine.


Sunt propriul meu cobai pe care testez un medicament minune descoperit, de fapt, de când lumea. Mă tratez de "alţii" apoi o să ajung şi la ei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu